Diabetessjuksköterska till Medicinmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få vara delaktig i utformandet av verksamheten tillsammans med våra diabetessjuksköterskor och läkare. Tjänsten innehåller egna patientbesök, telefonrådgivning samt konsultbesök på vårdavdelningar. Till viss del kommer du även arbeta med endokrinologisk rådgivning samt endokrina undersökningar. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom diabetes. Det är önskvärt att du har erfarenhet av mottagningsarbete samt har data- och telefonvana. Att du tidigare har arbetat med System Cross ser vi som positivt. Som person är du självgående, noggrann, trygg och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är flexibel, tekniskt intresserad och serviceinriktad. Din personliga lämplighet och sociala kompetens värderas högt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal platser
2
Publicerad
2019-03-14
Ansök senast
2019-04-14
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Carita Johansson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 40 68
  • Christine Johansson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-734705

Ansökan

Referensnummer: A859370
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.