Semestervikariat dietist till Blekingesjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Dietisterna på Blekingesjukhuset är organiserade inom rehabiliteringskliniken, med en dietistmottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. En dietist finns också på levnadsvanemottagningen i Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker Blekingesjukhuset tre dietister för semestervikariat; två med placering i Karlskrona och en med placering i Karlshamn. Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset, både vuxna, barn och ungdom samt vuxna och barn från primärvården. Du arbetar med patienter i sluten och poliklinisk vård. Det innebär arbete både med enskilda patienter och med patienter i grupp.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Nyutexaminerad dietist i väntan på leg är också välkommen att söka. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Dietist
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.
Varaktighet
3-6 månader
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
3
Publicerad
2018-12-14
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://ltblekinge.se/jobb-och-utbildning/Lediga-jobb/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A837000
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.