Sjuksköterska till Ortopedmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, så som akut vårdavdelning, kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. Ortopedkliniken har två mottagningar och två vårdavdelningar uppdelat mellan Karlskrona och Karlshamn, operationsverksamhet utförs på båda orterna. Vi på ortopedmottagningen i Karlskrona söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår sjuksköterskeuppgifter såsom sårbehandling, frakturkontroller, gipsning, postoperativa kontroller, vara behjälplig vid läkarmottagningar. Administrativt arbete såsom bokning av mottagningsbesök och telefonrådgivning ingår också i arbetsuppgifterna. Vi har ett gott samarbete med vår akutortopediska vårdavdelning och i tjänsten ingår helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du som söker tjänsten önskar vi ska ha ett gott bemötande mot patienter och kollegor. Ett intresse för ortopedisk vård är en förutsättning. Har du erfarenhet av mottagningsarbete är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Fortlöpande urval och intervjuer tillämpas.
Varaktighet
Tillsvidare
Antal platser
1
Publicerad
2021-10-08
Ansök senast
2021-10-24
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Catharina Ericsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 76 80
 • Kajsa Eriksson
  Ställföreträdande Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 24 56
 • Carina Svensson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734903

Ansökan

Referensnummer: A1060203
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?