Undersköterska till Ronneby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Ronneby vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsovalet Blekinge. På vårdcentralen är vi ca 30 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns 10 300 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Arbetet hos oss är varierande, oftast med ett högt tempo. Vi söker nu en undersköterska till vårt lab. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska såsom provtagning, EKG, assistera läkare vid mindre operationer, rektoskopier, urinkateterisering och undersökningar av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa förrådsmaterial. I undersköterskegruppen arbetar fyra undersköterskor. En av våra erfarna undersköterskor byter arbetsgivare och därför söker vi nu en ny medarbetare till vårt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av laboratoriearbete så som provtagning och analyser. Du är trygg och van i din yrkesroll och du arbetar metodiskt och kvalitetssäkert. Du bidrar till vårt goda arbetsklimat genom att vara positiv, lösningsfokuserad och samarbetsvillig med samtliga professioner. Tempot på laboratoriet är stundvis högt med mycket provtagningar, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och kan arbeta självständigt, effektivt och noggrant. Vi är mycket måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team, därför kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Urval och tillsättning bland sökande sker löpande - så skicka in din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-29
Ansök senast
2021-05-21
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Ronneby-vardcentral/

Upplysningar

  • Helena Wettergren
    Avdelningschef
    E-post: Helena Wettergren
  • Lena Gliveson
    Kommunal
    Telefon: 0457-73 14 45

Ansökan

Referensnummer: A1026311
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?