Specialistläkare till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Olofströms vårdcentral har 6000 listade patienter och ingår i Hälsoval. Vi är cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. På vårdcentralen finns specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård. Vi har även en seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktssköterskemottagning i Kyrkhult Vårdcentralen är miljöcertifierad. Du kan läsa mer om oss och vår vårdcentral här http://www.1177.se (Sök under Hitta vård och välj vårdcentral Olofström).

Arbetsbeskrivning

Brinner du för framtidens sjukvård inom Primärvården? Då är du varmt välkommen att bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med i satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral i Olofström. Som läkare vid Olofströms vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning. Om du har handledarutbildning kommer du även att ha möjlighet att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet och du kommer erbjudas utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet. Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med god sammanhållning, nya spännande projekt och utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och organisationsförmåga. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Vi kommer att intervjua och anställa fortlöpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2018-08-06
Ansök senast
2019-04-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Morgan Bengtsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 31 63
  E-post: Morgan Bengtsson
 • Agneta Sjöstrand
  Verksamhetschef
  Telefon: 0456-73 11 80
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel
  Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A803705
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.