Hälso och sjukvården söker vårdpersonal som extra resurs i Bemanningspoolen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I samband med coronavirusets spridning i samhället förbereder Region Blekinge för ett eventuellt större bortfall av personal inom Hälso- och sjukvården. Region Blekinge söker nu extra resurser som kan arbeta med kort varsel i våra verksamheter där behov uppstår. I vilken omfattning och vid vilka tillfällen kommer att variera då behovet och förutsättningarna snabbt kan förändras. Arbetstiden kan vara förlagd till såväl dag som natt, vardag, söndag och helgdag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska, undersköterska eller har någon annan utbildning eller yrkeserfarenhet inom vården. Vi söker även dig som studerar till ett vårdyrke. Är du sjuksköterskestudent är det bra att känna till att du får arbeta som undersköterska när du avslutat minst termin 3. Är du läkarstudent får du arbeta som undersköterska när du avslutat termin 4. Du måste ha fyllt 18 år och du behöver ha god svenska i tal och skrift. Du kommer att få introduktion samt E-Learning innan du börjar. Vi tar med stor tacksamhet emot din ansökan.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård
Omfattning
Timavlönad
Antal platser
20
Publicerad
2020-11-19
Ansök senast
2021-05-02
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Carola Karlsson
    Avdelningschef Bemanningspoolen
    Telefon: 0455-731000 via växeln

Ansökan

Referensnummer: A988388
Ansök

Övrig information

Tack för att du vill hjälpa till! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?