Sjuksköterska till Barn- & Ungdomspsykiatrins heldygnsvård, Kastanjevillan

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att upptäcka, utreda och behandla psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Kastanjevillan är Barn- och Ungdomspsykiatrins avdelning för heldygnsvård och har i nuläget två vårdplatser. Dessa motsvarar akuta vårdplatser för barn och ungdomar upp till 18 år med psykiatrisk problematik. Vårdtiderna varierar beroende på uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i Barn- och Ungdomspsykiatrins heldygnsvård ingår du i en arbetsgrupp på 14 kollegor. Tillsammans planerar vi för patientarbete både i heldygnsvård och mellanvård. Mellanvårdsarbetet kan innebära att du träffar patienterna hemma, i skolan eller i andra miljöer utanför Kastanjevillan. Vi har också ett nära samarbete med Barn- och Ungdomspsykiatrins öppenvård och de kompetenser som finns där. Som sjuksköterska arbetar du vissa dagar som arbetsledare vilket innebär att du är medicinansvarig samt dokumentationsansvarig kring det psykopedagogiska behandlingsarbete som krävs. Läkemedelsuppföljningar kommer delvis ingå i arbetet. Kastanjevillan tar emot patienter i det akuta skedet vilket ställer krav på att vi tar emot patienter under dygnets alla timmar. Vi söker en kollega som finner det utmanande att till viss del arbeta med det oförutsägbara. Vi erbjuder introduktionsutbildning och regelbunden utvecklingstid. Du kommer att jobba två helger av fem där beredskap och jour ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet inom yrket. Är du psykiatrisjuksköterska och eller har erfarenhet av att arbeta med barn och unga inom slutenvård ser vi det som meriterande. Vi vill att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och kan behålla lugnet i stressade situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inför anställning begär vi utdrag från misstanke- och belastningsregistret. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. Den här tjänsten kräver att du har Körkort B. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-24
Ansök senast
2021-10-27
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Malin Åkergård
    Avdelningschef BUP Kastanjevillan Karlskrona
    Telefon: 0455-73 58 48
  • Viveka Johansson
    Sjuksköterska, Vårdförbundet
    Telefon: 0455-73 58 53

Ansökan

Referensnummer: A1056898
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?