Tandsköterskor Folktandvården Rödeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. På Folktandvården Rödeby arbetar i nuläget 14 personer. Hos oss arbetar vi hälsofrämjande, sjukdomsbehandlande och med rehabiliterande tandvård för alla åldrar. Vi är en medelstor klinik som nu vill utöka vårt gäng med ytterligare tandsköterskekompetens för att matcha Folktandvårdens kommande behov. Rödeby ligger 1 mil utanför stadskärnan i havsstaden Karlskrona, 10 min bilväg från centrum samt med mycket bra busskommunikation var 20e min. Karlskrona erbjuder en fantastisk boendemiljö mitt i skärgården. Egen färja till Polen och Europa samt flygplats endast 40 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn. Djur och natur ligger runt hörnet med stora möjligheter till bad, vildmark och sjöliv.

Arbetsbeskrivning

Vårt arbete på kliniken präglas av vår vision. Hos oss finns möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete. Tjänsten består av assistans/receptionsarbete samt viss sterilarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet från yrket samt administrativt arbete. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och att du har en positiv inställning till utveckling. Du är flexibel och ser möjligheter och är engagerad i ditt arbete. God datorvana och planeringsförmåga och kan hålla många bollar i luften är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom introduktionen får du en god inblick i hela verksamheten och träffar andra nyanställda runt om i organisationen. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Provanställning kan bli aktuellt.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2020-06-22
Ansök senast
2020-06-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A962938
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.