It-tekniker till it-service i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler, införa ny teknik och utveckla arbetssätt för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Vi kommer även att införa ett nytt vårdinformationssystem, satsa på E-hälsa samt skapa förutsättningar för innovationer. Det är en spännande utvecklingsresa som du kan få vara en del av. Vår it-verksamhet är en integrerad del av Region Blekinges kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. Vi söker nu en kundorienterade it- tekniker till vår servicedesk på it-service i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor är du drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv support vid varje kontakt med servicedesk. En vanlig dag för dig är främst att ta emot och lösa ärende via telefon. Du ansvarar för att lösa så mycket som möjligt i telefon och att de ärenden som inte löses direkt i telefonen skickas vidare till andra it-tekniker som kan göra en djupare felsökning. Det kan förekomma hantering av ärende via mail eller webbanmälan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående och driven och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har en god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha: • Eftergymnasium it utbildning • Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom yrket eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt • Kunskaper om ärendehanteringssystem. Du bör ha vana av ärendeverktyget Service Manager, Microsoft Active Directory och Exchange • Kunskaper om ITIL processer • Kunna uttrycker dig väl i tal och skrift

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
IT-tekniker/Datatekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2019-11-06
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Birgitta Folkesson
    Avdelningschef IT-service
    Telefon: 0734-471860
  • Christer Franzén
    Vision
    Telefon: 0455-73 26 54

Ansökan

Referensnummer: A913451
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.