Distriktsköterska/Sjuksköterska till Wämö vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Wämö vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 7 400 listade patienter och vi är cirka 30 medarbetare såsom allmänläkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, receptionist samt medicinsk sekreterare.

Arbetsbeskrivning

Då en av våra medarbetare ska gå i pension söker vi nu en ny medarbetare. Vill du bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral på Wämö? Då är du varmt välkommen att söka! Du kommer att ingå i spännande förbättringsarbeten och utvecklingsarbeten. På vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Du kommer att arbeta var 5:e helg och en storhelg per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsättning sker löpande - så ansök idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde i augusti.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-04-11
Ansök senast
2019-04-28
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Wamo-vardcentral-Karlskrona/

Upplysningar

  • Christin Svensson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735441

Ansökan

Referensnummer: A868570
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.