Psykologer till Barn- och ungdomspsykiatrin, mottagningen Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda och behandla allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar samt mellanvård i Karlskrona och Karlshamn. Mellanvården i Karlskrona finns på Kastanjevillan som också är BUP Blekinges heldygnsvård. BUP och Habiliteringens har även en nystartad gemensamma utredningsenhet vars uppdrag består i att utreda barn och ungdomar med Neuropsykiatriska frågeställningar. Vi har även ett nära samarbete med vuxenpsykiatrin. Kliniken erbjuder goda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling i form av till exempel utbildning och handledning. Vi förespråkar teamarbete inom kliniken och har samverkan med ytterligare inrättningar såsom , barnklinik, skola, socialtjänst och primärvård. Vi söker nu två psykologer till mottagningen i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett öppenvårdsteam där dina arbetsuppgifter blir att arbeta med bedömning, utredning, diagnostik samt behandling med barn, ungdomar och deras familjer. Du deltar i olika samverkansformer med vårdgrannar. Klinikens mål är att erbjuda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling som psykolog och medarbetare. Det finns goda möjligheter att specialisera sig inom något område. Region Blekinge har utarbetat en tydlig karriärstege för psykologer och vi har regelbundna professions och yrkesträffar inom ramen för psykologens roll i verksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad Psykolog. Leg psykoterapeut, specialistkompetens och/eller erfarenhet av psykoterapeutiskt och barnpsykiatriskt arbete, neuropsykiatriska utredningar, samt övriga psykologutredningar med barn, ungdomar och familjer är meriterande. Körkort erfordras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret, detta erhålls från Polismyndigheten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Psykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet
Tillsvidare
Schema
Möjlighet finns att arbeta del av tid på distans.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-16
Ansök senast
2021-12-19
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Leif Bohman
  Avdelningschef BUP Mottagning Karlskrona
  Telefon: 0734-47 16 38
 • Donny Glimmefors
  Psykologförbundet
  Telefon: 0455-735841
  E-post: Donny Glimmefors

Ansökan

Referensnummer: A1069744
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?