Kurator till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Den aktuella kuratorstjänsten är på mottagningen i Karlshamn. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Arbetsbeskrivning

I teamet ansvara och verka du för att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras. Behandlingsarbete i form av individuella samtal , familjesamtal och nätverksarbete kopplat till vårt utredningsteam. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Det finns möjlighet till fördjupad utbildning i det psykoterapeutiska behandlingsarbete.

Kvalifikationer

Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Vi söker dig som har • Socionomexamen. • Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete • Viljan att arbeta med att utveckla arbetet inom psykiatrisk vård • God samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen. • Körkort är ett krav. • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Påbyggnadsutbildning lägst steg 1 inom psykodynamisk terapi, KBT eller familjeterapi är meriterande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Socialt arbete
Yrkeskategori
Kurator
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Vuxenpsykiatri väst
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-08
Ansök senast
2019-05-26
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Camilla Karlsson
    Avdelningschef mottagningen Karlshamn
    Telefon: 0454-73 28 22
    E-post: Camilla Karlsson

Ansökan

Referensnummer: A876013
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.