Regionhälsan söker företagssköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Regionhälsan är ett team på 20 personer med nio olika professioner som arbetar med hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande insatser. I detta arbete stödjer vi Region Blekinge att nå sina mål med hälsa och arbetsmiljö som medel. Vi vill arbeta med kontinuitet och kvalitet för att få effekt. Våra mottagningar finns i Karlshamn och Karlskrona. Vi erbjuder arbete i en verksamhet som arbetar med utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Värdegrunden bygger på samarbete, engagemang och kvalitet. Vi söker dig som är positiv och kundinriktad och tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta på Regionhälsan, med placering främst i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och har regelbunden kontakt med Region Blekinges chefer. Gott teamarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Företagssköterskan är en mycket viktig del i teamet. I arbetet ingår att man är kontaktperson för olika arbetsplatser där man samarbetar kring arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering.

Kvalifikationer

Du bör ha en vidareutbildning till företagssköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete med företagshälsovård. Du har ett stort intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett konsultativt sätt. Vi ser gärna att du är drivande, lyhörd och tar initiativ i såväl kundarbetet som det interna teamarbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionstaben
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: enligt överenskommelse.
Lön
Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Schema
Arbetstid: Dagtid
Antal platser
1
Publicerad
2020-12-18
Ansök senast
2021-01-15
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann-Louise Ottosson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 66 02
  • Martin Johansson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-30 29 82

Ansökan

Referensnummer: A994921
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?