Medicinsk sekreterare till Olofströms vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Olofströms vårdcentral ingår i Hälsoval och här är vi cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans för att möta våra drygt 7100 listade patienter. Vi har också en seniormottagning i angränsande lokaler. Vi har specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård. Vårdcentralen är miljöcertifierad. I Region Blekinge har vi tillgång till två gym, ett i Karlshamn och ett i Karlskrona dessutom har vi 2000 kr i friskvårdbidrag per år.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett lärorikt och stimulerande arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är varierande och innefattar bland annat vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat i NCS cross. Receptionsarbete är en del av tjänsten då vi roterar för att få en bra variation i det dagliga arbetet. Arbetet på vårdcentralen är inspirerande och omväxlande där den ena dagen inte är den andra lik. Allt vårt arbete har sin utgångspunkt i Region Blekinges vision; livskvalitet för dig, vårdkvalitet för oss och i vår gemensamma värdegrund, engagemang, kvalité, samarbete.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer bland sökande sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Olofström
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Olofströms vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariat till 2022-03-31 Vikariat till 2022-08-31 Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-05
Ansök senast
2021-11-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Lena Jönsson
  Avdelningschef
  Telefon: 072-8804800
  E-post: Lena Jönsson
 • Anette Hallström
  Medicinsk sekreterare
  Telefon: 0454 - 733104

Ansökan

Referensnummer: A1067236
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?