Leg. BMA/röntgensjuksköterska alt sjuksköterska, Klinfys

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Kliniskt fysiologiska avdelningen på sjukhuset i Karlskrona har en bred verksamhet med bl a nuklearmedicin, neurofysiologi (eeg, emg), ultraljud hjärta, ultraljud kärl, vilo- och arbetsekg, esofagusmätningar, cystometri, perifer cirkulation, lungfunktion samt ERGO. På kliniken finns idag tre specialist BMA tjänster, varav två bemannade, vilket till stora delar förändrat de berörda sektionernas arbete, bland annat genom utökat teamarbete, såväl inom den egna kliniken, som tillsammans med andra specialiteter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att utföra arbetsuppgifter inom de flesta undersökningar som utförs inom klinisk fysiologi. Arbetet sker i nära samverkan med övriga medarbetare i teamet. Vi har ett mycket varierande, omväxlande och självständigt arbete. Du kommer i din profession att möta såväl barn som vuxna. Vi ser positivt på kompetensutveckling och möjlighet finns till vidareutveckling som sektionsledare alternativt specialist BMA .

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning på klinisk fysiologi, alternativt har du en legitimation som röntgensjuksköterska och/eller sjuksköterska. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel, dvs har förmåga att ställa om att genomföra arbetet när förutsättningar ändras. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbete med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Naturvetenskapligt arbete
Yrkeskategori
Biomedicinsk analytiker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Medicinsk service Klinisk fysiologi
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2021-09-24
Ansök senast
2021-10-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • AnnSofi Altin
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 42 90
  E-post: AnnSofi Altin
 • Jenny Löfgren
  Legitimerad Biomedicinsk analytiker
  Telefon: 0455-73 60 94
  E-post: Jenny Löfgren

Ansökan

Referensnummer: A1054786
Ansök

Övrig information

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?