Medicinsk sekreterare Folktandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha flera självständiga och ansvarsfulla arbetsuppgifter som t.ex. vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Du utgör också en viktig länk i klinikens kontakt med övrig sjukvård och tandvård. Andra arbetsuppgifter är arkivering, statistik, posthantering och telefonadministration. Dessutom kan det förekomma fakturahantering, att föra protokoll vid möten samt att ansvara för kontakter med myndigheter. Du kommer också att delta i utvecklingsarbetet av vår reception.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har medicinsk sekreterarutbildning eller annan motsvarande vårdadministrativ utbildning. Goda kunskaper i svenska språket krävs. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har serviceanda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2018-11-08
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A827101
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.