Semestervikariat Skötare

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2019 söker Psykiatri- och habiliteringsförvaltningen vikarierande skötare. Vikariatsperioden är varierande men kan sträcka sig över två månader därutöver introduktion efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Skötare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Psykiatri och habilitering
Omfattning
Heltid
Antal platser
20
Publicerad
2018-12-14
Ansök senast
2019-04-30
Läs mer
http://www.ltblekinge.se

Upplysningar

 • Bodil Gustafsson
  HR-konsult
  Telefon: 0455-73 61 17
  E-post: Bodil Gustafsson
 • Kommunal
  Telefon: 0455-73 66 67
 • Kristoffer Athle
  HR-konsult
  Telefon: 0455-73 42 10
  E-post: Kristoffer Athle

Ansökan

Referensnummer: A837012
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.