Arbetsterapeut Ronneby Rehabiliteringscenter

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ronneby Rehabiliteringscentrums lokaler ligger i de centrala delarna av Ronneby, i samma byggnad som Ronneby Vårdcentral. Som arbetsterapeut hos oss kommer Du att arbeta tillsammans med sjukgymnaster/ fysioterapeuter och samtalsterapeuter på rehabenheten men även med andra professioner på vårdcentralerna. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi vill nu utöka verksamheten genom att anställa en arbetsterapeut på heltid på Ronneby Rehab. Vår ambition med detta är att bättre möta behovet för patienter som är i behov av att träffa en arbetsterapeut och för att fördjupa samverkan i team på enheten. Du kommer att få ta stor del i att utveckla teamarbetet och arbetsterapeutens roll i teamet. Som arbetsterapeut i Primärvården är du ofta första instans för bedömningar av patienter. Du kommer att arbeta individuellt men även i tvärprofessionella team tillsammans med andra professioner. Du samverkar med både specialistvård och kommun. Kontakten med patienterna kommer att ske både individuellt och i grupp och ske på mottagningen. Du kommer att träffa handpatienter, göra uppföljningar på strokepatienter, vara behandlare i patientskolor, som t ex artrosskola. Du träffar även patienter med behov av en bättre balans mellan aktiviteter och återhämtning i vardagen samt patienter som behöver hjälp med sin sömnhygien. För patienter med längre sjukskrivningar är du en viktig del i rehabiliteringen. Viss hjälpmedelsutprovning som kan göras på mottagningen förekommer, t ex tyngtäckesutprovning.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad och legitimerad arbetsterapeut. Vana av handrehabilitering och rehabilitering vid neurologiska tillstånd är meriterande Arbetet kräver att Du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att Du vill vara med och utveckla verksamheten Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Fakta om tjänsten

Kommun
Ronneby
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Arbetsterapeut
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-01-17
Ansök senast
2020-03-08
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Ronneby-rehabiliteringscenter/

Upplysningar

  • Marcus Bencker
    Avdelningschef
    Telefon: 0457-73 14 91
  • Marie Noreklev
    Arbetsterapeut
    Telefon: 0457-731497

Ansökan

Referensnummer: A928062
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.