Legitimerad läkare till Brunnsgårdens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Arbetsbeskrivning

Som läkare vid Brunnsgårdens vårdcentral kommer du att arbeta brett inom det allmänmedicinska området med både akut och planerad mottagning, hemsjukvård, barnhälsovård och särskilda boenden. Du kommer att ha möjlighet till att bedriva forskning och utvecklingsarbete samt att handleda studenter och utbildningsläkare inom vår verksamhet. Du erbjuds även utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Hos oss värdesätter vi personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ett bra bemötande mot patienter samt en god samarbetsförmåga. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Specialistläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-26
Ansök senast
2019-12-29
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Brunnsgardens-vardcentral-Karlshamn

Upplysningar

 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef
  Telefon: 0454-732692
  E-post: Johanna Johansson
 • Sofia Ekberg
  Läkarförbundet
  Telefon: 0454-733306

Ansökan

Referensnummer: A904638
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.