Köksbiträde till avdelning 61, Infektions- och hudkliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Infektions- och hudkliniken på Blekingesjukhuset består av en vårdavdelning, en infektionsmottagning och en hudmottagning samt patientadministration. Vårdavdelning 61 har 24 vårdplatser fördelade på tre arbetslag. Varje arbetslag består av läkare, sjuksköterska och undersköterska och arbetar tätt tillsammans. Patienterna vårdas för diverse infektioner, till exempel lunginflammation, blodförgiftning och tuberkulos. På avdelningen vårdas även inneliggande öron-, ögon- och hudpatienter.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som köksbiträde kommer du att arbeta i vårdavdelningens avdelningskök. Det innebär att du kommer att hantera mat, livsmedelshygien och egenkontroller. I ett avdelningskök kan arbetsuppgifterna bestå av hantering av frukost, lunch och kvällsmat där din främsta uppgift är att servera och se till att rätt patient får rätt mat. Det innebär också att göra beställningar, diska, livsmedelshygien och egenkontroller för att nämna några av arbetsuppgifterna. Under den arbetstid då ni är två köksbiträden i tjänst kommer du dessutom att sköta en del städning samt påfyllning av förråd. Arbetet är förlagt med både kväll- och helgtjänstgöring, två helger av fem.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av eller utbildning i livsmedelshantering och egenkontroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som har känsla för service, god samarbetsförmåga och har en positiv inställning. Du ska vara ansvarstagande, noggrann, flexibel och gilla utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hotell, restaurang, storhushåll
Yrkeskategori
Köksbiträde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Infektions- och hudkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-24
Ansök senast
2019-06-18
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

  • Helena Strömberg
    Avdelningschef avd 61
    Telefon: 0455-73 44 53
  • Ann-Charlotte Hellstadius
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 44 55

Ansökan

Referensnummer: A881654
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.