Barnmorska ungdomsmottagningen Karlshamn, vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på ungdomsmottagningen är hälsofrämjande inom framför allt sexuell och reproduktiv hälsa och psykisk hälsa men även generellt inom olika livsstilsområden. Som barnmorska på ungdomsmottagning arbetar du med preventivmedelsrådgivning samt rådgivning, provtagning och uppföljning av sexuellt överförbara sjukdomar. Vidare ingår rådgivning och samtal kring sexualitet och relationer. Du kommer att ha både individuella kontakter och delta i gruppverksamhet och utåtriktat arbete i samarbete med t ex skolor samt nätverksarbete. På ungdomsmottagningen tjänstgör du på två till tre olika mottagningar. Denna tjänsten har placeringsort Karlshamn.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska. Som person är du självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt. Din förmåga att tänka nytt är värdefullt för oss eftersom vi och vår omvärld är i ständig förändring. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ungdomar, eller tidigare har arbete på ungdomsmottagning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Körkort krävs eftersom du kommer att arbeta över länet och det ibland är nödvändigt att använda leasingbil i tjänsten. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Barnmorska, ungdomsmottagning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Övrigt äldre: Primärvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Anställningform: Vikariat 19-08-01--20-08-31 Tillträde enligt överrenskommelse
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-22
Ansök senast
2019-04-21
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/?ar=True

Upplysningar

  • Anneli Nilsson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 57 78
  • Agnes Lindeberg
    Verksamhetschef
    Telefon: 0455-73 54 15

Ansökan

Referensnummer: A860358
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.