Medicinsk sekreterare till akutmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn. Är du medicinsk sekreterare med fallenhet för service, bemötande och att arbeta med en bred variation av uppgifter? Då har vi tjänsten för dig! Vi arbetar med att utveckla framtidens akutsjukvård och därför kommer du som sekreterare bli en viktig del av vår utveckling. Du är delaktig och inspirerar till nya arbetssätt och kommer vara en av medarbetarna på akutmottagningen

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två medicinska sekreterare till Akutmottagningen i Karlskrona. Vi kan erbjuda dig ett intressant och omväxlande arbete där du jobbar mot alla specialiteter. Arbetet innebär stor variation med goda förutsättningar att utvecklas och möjlighet till andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH- utbildning till medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterarutbildning. Kodningsutbildning liksom erfarenhet av arbete som läkarsekreterare är meriterande. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Schema
Rotationstjänst med viss möjlighet till individuellt schema.
Antal platser
2
Publicerad
2019-02-08
Ansök senast
2019-03-29
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Eva Widell
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 75 49
  • Sofia Grahm
    Vision
    Telefon: 0455-73 53 36

Ansökan

Referensnummer: A850123
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.