Sjuksköterska till Beroendeavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Beroendeavdelningen är en del av Länsgemensam psykiatri som har hela Blekinge som sitt upptagningsområde. Beroendeavdelningen är en del av Beroendeenheten som består av slutenvårdsavdelning och två mottagningar, en i Karlskrona och en i Karlshamn. Vi vill fortsätta att skapa en modern beroendevård där lagarbete, helhet och personcentrerad vård står i centrum. Det finns en tydlig målsättning i Blekinge: vi vill bli riktigt bra på beroendevård - vill du vara med?

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för beroendevård och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett team av läkare, sjuksköterskor, skötare och kuratorer. Vi är ett sammansvetsat team som har gott rykte om att göra vårt yttersta för att vårda och motivera våra patienter till förändring. Patienter, anhöriga och samarbetspartners ska alltid känna sig väl bemötta och vården vi erbjuder ska vara av högsta kvalité. Vi är en attraktiv arbetsplats dit många söker sig spontant. Vi som jobbar på avdelningen är stolta över det arbete vi bedriver. Beroendevården i Blekinge är under ständig utveckling. Uppdraget på avdelningen är tillnyktring, abstinensbehandling och läkemedelsinställning. Avdelningen har åtta platser och är lokaliserade på sjukhusområdet i Karlskrona. Vård på avdelningen är ofta början av processen inför behandling som i huvudsak utförs av kommunernas socialtjänst. Vi har ett nära samarbete med våra kommuners socialtjänst, övrig psykiatri och övrig sjukvård. Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska är bland annat allmän omvårdnad, läkemedelshantering, handledning utav studenter och teamrond.

Kvalifikationer

Du är legitimerade sjuksköterska. Du som söker har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Vi vill att du har god självkännedom, är noggrann och trygg samt har ett reflekterande förhållningssätt. Då arbetet har flera inslag av utveckling är det positivt om du har lätt till nytänkande samt ser möjligheter i såväl olika kompetenser som personligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-23
Ansök senast
2021-12-13
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Peter Stålhandske
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-735897
  E-post: Peter Stålhandske
 • Helen Svensson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-731045

Ansökan

Referensnummer: A1071561
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?