Sommarvikarier till Blekingetrafiken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingetrafiken är en del av Region Blekinge och är en politiskt styrd organisation. Uppgiften för Blekingetrafiken är att bidra till goda resmöjligheter genom väl fungerande kollektivtrafik i Blekinge. Kollektivtrafiken i Blekinge utvecklas ständigt, allt fler väljer att resa med Blekingetrafiken. Vår bransch står inför många nya och spännande utmaningar och vår målsättning är att få fler och nöjda kunder. Verksamheten ansvarar för resande med buss, tåg, skärgårdstrafik, skolskjutsar, färdtjänst samt sjukresor. Läs gärna mer på www.blekingetrafiken.se.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två sommarvikarier till Blekingetrafiken. Du och kollegorna kommer att jobba med beställning och trafikledning av fordon inom serviceresor och trafikupplysning till våra kunder som åker buss, tåg och båt.

Kvalifikationer

Självklart ska du ha god lokalkännedom i Blekinge och om våra angränsande län. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift och engelska flytande i tal. Vi ser även att du har avslutade gymnasiestudier och erfarenhet av ett serviceyrke. Personliga egenskaper som vi gillar är att du är riktigt serviceinriktad, bra på att kommunicera och har god koordineringsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Växeltelefonist
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Blekingetrafiken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vikariaten sträcker sig mellan den 24 juni till den 18 augusti. Innan du börjar får du tre veckors betald utbildning, tillsammans kommer vi överens om när det skulle passa.
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Lön
Månadslön
Antal platser
2
Publicerad
2019-02-20
Ansök senast
2019-03-17
Läs mer
http://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Bibbi Svensson
  Avdelningschef BLI
  Telefon: 0455-73 71 95
  E-post: Bibbi Svensson
 • Niklas Sjösten
  Vision
  Telefon: 0455-73 66 46

Ansökan

Referensnummer: A852546
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.