Utbildningsanställning för sjuksköterskor med inriktning mot barnsjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. På Barn- och Ungdomskliniken ger vi vård inom de barn- och ungdomsmedicinska specialiteterna. Vi har dygnet runt verksamhet för de barn/ungdomar 0-18 år som behöver sjukhusets specialiserade vård. Vi har specialistmottagning i Karlshamn och Karlskrona. Slutenvården bedrivs i Karlskrona på barn- och ungdomsavdelningen och neonatalavdelningen med respektive dagvård och neonatal hemsjukvård. Här finns också våra specialpedagoger på lekterapin och sjukhusskolan. Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö och möjlighet till utveckling i en organisation som bygger på kunskap. Vi har en väl etablerad kvalitetsfilosofi som innefattar Landstinget Blekinges värdegrund: Kvalitet, Samarbete och Engagemang. NOBAB och barnkonventionen är vägledande då vi vidareutvecklar en personcentrerad/familjecentrerad vård.

Arbetsbeskrivning

Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställningen är på ett år (helfartsstudier) alt två år (halvfartsstudier) och du har en månadslön som sjuksköterska under studietiden. Du har rätt till avtalsenlig semester och lön i enlighet med gällande kollektivavtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som blir antagen till specialistsjuksköterskeprogram med inriktning mot barnsjuksköterska med start höstterminen 2019. Observera att du själv måste söka till utbildningen. Sjuksköterska som antas till utbildningen i närområdet prioriteras till den här anställningen. Du har en drivkraft att arbeta med utveckling och förbättringar och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till den verksamhet du kommer att arbeta i. Som person har du förmågan att se helheten, vill arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har några års klinisk erfarenhet som sjuksköterska.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Antal platser
1
Publicerad
2019-03-05
Ansök senast
2019-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lena Swärdh
  Avdelningschef Barnplanet
  Telefon: 0455-73 42 33
 • Lotta Olofsson
  Avdelningschef Neonatalavdelningen
  Telefon: 0455-73 42 73
 • Ingrid Stribrand
  Barnsjuksköterska
  Telefon: 0455-73 10 00
 • Liza Pripp
  Barnsjuksköterska
  Telefon: 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A855065
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.