Tandläkare till Folktandvården Nättraby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Folktandvården Nättraby är vackert beläget vid Nättrabyån, nära skärgård och natursköna områden. Här arbetar ett glatt och trevligt team på 11 personer; tre tandläkare, två tandhygienister och sex tandsköterskor.

Arbetsbeskrivning

På Folktandvården Nättraby ser vi det som centralt att sätta patienten i fokus. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet och ett gott bemötande. Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Vi erbjuder dig: - förmånlig veckoarbetstid - ett glatt och gemytligt arbetsklimat med god handledning av erfarna tandläkare - ett variationsrikt behandlingspanorama - bra utvecklingsmöjligheter med egna kompetensförsörjningsmedel - massageförmån och friskvårdsbidrag Som nyanställd i Folktandvården Blekinge deltar du i det ettåriga introduktionsprogrammet som ger en god inblick i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: - är legitimerad tandläkare - är öppen, positiv och har lätt för att samarbeta - är engagerad och vill utvecklas inom ditt yrke Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandläkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Intervjuer kommer att ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-09
Ansök senast
2019-10-19
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A900818
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.