Distriktssköterska/Sjuksköterska till Samaritens vårdcentral i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, rehabiliteringsverksamhet, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusets resurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patientens behov står i centrum. Samaritens vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i hälsovalet. I verksamheten finns 16.000 listade patienter i olika åldrar. Vi är strax under 60 medarbetare inom yrkena allmänläkare, utbildningsläkare, distriktsköterska, sjuksköterska, psykiatrisjuksköterska, undersköterska, psykolog, psykoterapeut och medicinska sekreterare. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och vill vara en del av vårt härliga gäng! Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefatta bland annat mottagningsarbete, triagering, medicinska bedömningar och telefonrådgivning. Ditt arbete kommer vara lärorikt, stimulerande och hos oss finns det stor möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Vår goda sammanhållning gör att vi lyfter varandra för att utvecklas! Viss helg- och kvällstjänstgöring kan ingå i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll, van att arbeta självständigt och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du har en god samarbetsförmåga, gillar utmaningar och tycker om att ta egna initiativ. Vi är måna om att hitta kollegor som kompletterar vårt team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
3
Publicerad
2020-12-18
Ansök senast
2021-02-12
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Samariten-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 34 06
  E-post: Eva Åsheden
 • Marina Jönsson
  Koordinator
  Telefon: 0454-732738
  E-post: Marina Jönsson

Ansökan

Referensnummer: A995336
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?