Distriktssköterska till Trossö vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Arbetsplatsen har flera utvecklingsarbeten/förbättringsarbeten och ingår i flera projekt. Vi kommer även inom kort kunna erbjuda våra patienter att kontakta oss digitalt för en bedömning eller rådgivning. Vill du vara en del av vårt team och arbeta tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta inom primärvården och vill vara en del av vårt härliga gäng! Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat telefonrådgivning, mottagningsarbete och triagering. Utifrån erfarenhet inom diabetes kommer diabetesmottagning kunna vara aktuellt. Ditt arbete kommer vara lärorikt, stimulerande och hos oss finns det stor möjlighet till utveckling i din yrkesroll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska gärna med diabeteskompetens. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll, van att arbeta självständigt och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du har en god samarbetsförmåga, gillar utmaningar och tycker om att ta egna initiativ. Vi är måna om att hitta en kollega som kompletterar vårt team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-16
Ansök senast
2021-12-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Tina Åkesson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455- 73 57 63
  E-post: Tina Åkesson
 • Catharina Granqvist
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-735755

Ansökan

Referensnummer: A1069736
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?