Ortodontiassistent Specialisttandvården Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Specialisttandvården i Karlskrona ligger centralt belägen tillsammans med Folktandvården Karlskrona med nära avstånd till tåg/bussförbindelser. Vi är för närvarande 2 övertandläkare och 5 ortodontiassistenter och jobbar delegerat med moderna material och tekniker. Vi använder journalsystemet Edward.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår kliniskt arbete på patienter, under handledning av ortodontist, laboratoriearbete och administration. Vi erbjuder dig: • Förmånlig veckoarbetstid • Introduktionsprogram • Goda utvecklingsmöjligheter • Individuella kompetensutvecklingsmedel • Massage & friskvård • Löneväxling mm

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ortodontiassistent, positiv och öppen och har lätt för att samarbeta. Ansvarskännande och initiativförmåga är viktiga egenskaper samt att du vill utveckla dig inom ditt yrke. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Ortodontiassistent
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2020-09-11
Ansök senast
2020-10-16
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Johan Thorneus
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 64 60
  E-post: Johan Thorneus
 • Monika Lindqvist
  Administrativ Samordnare
  Telefon: 0455-73 64 60
  E-post: Monika Lindqvist
 • Rosita Andersson
  Fackligföreträdare, Vision
  Telefon: 0455-73 64 60
  E-post: Rosita Andersson

Ansökan

Referensnummer: A973979
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.