Ortopedingenjörer till Ortopedteknik i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ortopedteknik är en avdelning inom Ortopedkliniken. Vi är i behov av två ortopedingenjörer. Förutom vår huvudavdelning i Karlskrona, har vi även en närserviceenhet i Karlshamn som bemannas tre dagar i veckan.

Arbetsbeskrivning

Inom Ortopedteknik kommer du att ha många möjligheter att utvecklas. Vi är engagerade inom ortopedteknikens alla verksamhetsområden och du kommer att vara delaktig i verksamhetens utveckling nu och framöver. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trivsam arbetsmiljö och ett trevligt arbetsteam. De tjänster vi utlyser kommer delvis vara riktade mot barnhjälpmedel och proteser. I september flyttade vi in i nybyggda lokaler med bland annat ett gånganalysrum och scannersystem för inlägg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som efter genomgången ortopedingenjörsutbildning är legitimerad ortopedingenjör. Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, tar ansvar och är engagerad. Flexibilitet är en självklarhet. Några års erfarenhet är meriterande men inget krav. Även om dina erfarenheter och meriter är värdefulla kommer stor vikt läggas på att du skall fungera tillsammans med våra medarbetare, därför värderas personlig lämplighet och social kompetens högt.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Tekniskt arbete
Yrkeskategori
Ortopedingenjör
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Urval, intervjuer och rekrytering kommer ske löpande.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
2
Publicerad
2019-03-26
Ansök senast
2019-05-19
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Sara Azhmi
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-736346
    E-post: Sara Azhmi

Ansökan

Referensnummer: A863102
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.