Distriktssköterska/Sjuksköterska till Samaritens vårdcentral i Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, rehabiliteringsverksamhet, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusets resurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patientens behov står i centrum. Samaritens vårdcentral är en av de offentliga vårdcentralerna som ingår i hälsovalet. I verksamheten finns strax över 15 000 listade patienter i olika åldrar. Vi är 47 medarbetare inom yrkena allmänläkare, utbildningsläkare, distriktsköterska, sjuksköterska, psykiatrisjuksköterska, undersköterska, psykolog, psykoterapeut och medicinska sekreterare. Vårdcentralen är miljöcertifierad. På Samariten ligger även västra Blekinges jourcentral. Jourcentralen tar emot patienter som är i behov av vård och inte kan vänta till nästa dag. Jourcentralen är öppen vardag 17-21 samt helg och röda dagar 08-21. Jourcentralen bemannas av läkare, distriktssköterska/sjuksköterska och undersköterska. Samaritens vårdcentral är sedan 1 augusti 2017 även en utbildningsvårdcentral för blivande allmänläkare.

Arbetsbeskrivning

Brinner du för primärvård? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng! Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat mottagningsarbete, triagering, medicinska bedömningar och telefonrådgivning. Det finns stor möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Arbetet är lärorikt och stimulerande. Vår goda sammanhållning gör att vi lyfter varandra för att utvecklas!

Kvalifikationer

Verksamheten söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Du har ett genuint intresse av att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll, van att arbeta självständigt och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du en god samarbetsförmåga, uppskattar varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och tycker om att ta egna initiativ. Vi är måna om att hitta kollegor som kompletterar vårt team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse. Möjlighet finns även för visstidsanställning.
Lön
Individuell lönesättning. Månadslön.
Antal platser
1
Publicerad
2019-10-31
Ansök senast
2019-11-24
Läs mer
https://www.1177.se/hitta-vard/kontaktkort/Samariten-vardcentral-Karlshamn/

Upplysningar

  • Anders Blomqvist
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 34 06
    E-post: Anders Blomqvist
  • Du når våra fackliga representanter via vår växel
    Telefon: 0455-731000

Ansökan

Referensnummer: A912713
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.