Semestervikariat till Transport/vaktmästeri och personalkläder, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön. Enheten för logistik och måltidsservice med ca 100 medarbetare består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri, personalkläder samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster. På Transport och vaktmästeri i Karlskrona arbetar 21 medarbetare. Verksamheten som består främst av olika transporter är inriktad både mot interna och externa kunder. På personalkläder arbetar 3 medarbetare som försörjer vårdpersonalen med arbetskläder. Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta på Transport och vaktmästeri eller på (personalkläder) i sommar.

Arbetsbeskrivning

I arbetet på transport och vaktmästeri ingår det att hjälpa och stödja samtliga verksamheter i Region Blekinge inom området transport. Exempel på arbetsuppgifter är att leverera mat, post, prover, material till olika avdelningar på lasarettet dessutom frakta bort avfall från olika miljörum. Varje dag kör vi dessutom ut material och hämtar in prover till och från olika vårdcentraler. Förutom detta så hanterar vi en del flyttningar inom regionen. I tjänsten på personalkläder kommer du att arbeta med lagerhantering av arbetskläder både i obemannade förråd och utlämning över disk. Arbetet i de obemannade förråden är mestadels förlagt i kulvertar och omklädningsrum där man servar vårdpersonalen med kläder nära sin arbetsplats. Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, flexibilitet och stresstålighet. Du kommer att jobba i en grupp bestående av flera medarbetare som gemensamt jobbar mot uppsatta mål där ordning och reda är en förutsättning.

Kvalifikationer

Körkort och truckkort (A,B,D1). Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Som person behöver du vara stresstålig, ansvarskännande, noggrann i ditt arbetssätt och enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av transport- eller vaktmästeriarbete, eller serviceyrken sedan tidigare. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete, och tycker liksom vi att det ska vara roligt att gå till jobbet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet¨. Rekrytering sker löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Installation, drift, underhåll
Yrkeskategori
Sjukhusvaktmästare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Regionservice Enheten för logistik och måltidsservice
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2021-08-31
Antal platser
10
Publicerad
2020-12-14
Ansök senast
2021-03-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb.html

Upplysningar

  • Urban Olsson
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-73 43 00
  • Susanne Johansson
    Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 59

Ansökan

Referensnummer: A993681
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?