Barnsjuksköterska/Sjuksköterska med intresse för barn och ungdomar

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. På Barn- och Ungdomskliniken ger vi vård inom de barn- och ungdomsmedicinska specialiteterna. Vi har dygnet runt verksamhet för de barn/ungdomar 0-18 år som behöver sjukhusets specialiserade vård. Vi har specialistmottagning i Karlshamn och Karlskrona. Slutenvården bedrivs i Karlskrona på barn- och ungdomsavdelningen och neonatalavdelningen med respektive dagvård och neonatal hemsjukvård. Här finns också våra specialpedagoger på lekterapin och sjukhusskolan. Vi har en väl etablerad kvalitetsfilosofi som innefattar Region Blekinges värdegrund: Kvalitet, Samarbete och Engagemang. NOBAB och barnkonventionen är vägledande då vi vidareutvecklar en person/familjecentrerad vård. Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö och möjlighet till utveckling i en organisation som bygger på kunskap.

Arbetsbeskrivning

Vi söker sjuksköterskor både till vår vårdavdelning och neonatalavdelning. På vårdavdelningen arbetar man också i vår jourlinje på mottagningen kvällar och helger. På båda avdelningarna finns möjlighet att så småningom få eget ansvarsområde men den som vill kan också lära sig arbetet på båda avdelningarna och därigenom kunna rotera i verksamheten. Som sjuksköterska hos oss förväntar vi oss att du sätter barnen och deras familjer i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller leg sjuksköterska med intresse för barn och ungdomar. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete med barn. Vår förhoppning är att du som inte är barnsjuksköterska har ambitionen att vidareutbilda dig till barnsjuksköterska i framtiden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Rekrytering sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal platser
2
Publicerad
2019-05-13
Ansök senast
2019-06-02
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lotta Olofsson
  Avdelningschef Neonatalavdelningen
  Telefon: 0455-73 42 73
 • Lena Swärdh
  Avdelningschef Barn- och Ungdomsplanet
  Telefon: 0455-73 42 33
 • Liza Pripp
  Repr Vårdförbundet Neonatalavdelningen
  Telefon: 0455-73 42 74
 • Ingrid Stribrand
  Repr Vårdförbundet Barn- och Ungdomsplanet
  Telefon: 0455-73 42 58

Ansökan

Referensnummer: A877597
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.