Sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser samt kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Ortopedkliniken vid Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i Karlshamn och Karlskrona och mottagningsverksamhet finns på båda orterna. Ortopedmottagningarna har hand om majoriteten av det administrativa patientarbetet, läkarmottagning och egna sjuksköterskemottagningar.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter för en Sjuksköterska på Ortopedmottagningen innefattar bland annat sårbehandling, frakturkontroller, gipsning, post-operativa kontroller samt assistera vid läkarmottagningar och administrativt arbete såsom bokning av mottagningsbesök och telefonrådgivning. Helgtjänstgöring på vårdavdelning kan bli aktuellt. Bastjänstgöring på Ortopedmottagningen i Karlskrona.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, ortopediskt kunnande och erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ortopedkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Det kan bli aktuellt med förlängning av vikariat eller kan tillsvidareanställning komma att erbjudas. Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
6 månader eller längre
Tidsbegränsad till
2022-05-31
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning och du bör ange ditt löneanspråk i din ansökan.
Antal platser
1
Publicerad
2020-11-04
Ansök senast
2020-11-29
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Rickard Tuvhag
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 24 40
  • Carina Svensson
    Vårdförbundet
    Telefon: 0455-734903

Ansökan

Referensnummer: A985550
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?