Fysioterapeut, semestervikariat, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Sjukgymnastiken på rehabiliteringskliniken och geriatriken tillhör Hälso- och Sjukvårdens område Nära Vård och tillhandahåller fysioterapeut-/sjukgymnastresurser till både öppen- och slutenvården på sjukhuset. Arbetet sker i team med patienten i fokus.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2021 söker vi fysioterapeuter/sjukgymnaster för semestervikariat med placering i Karlskrona. Start under våren med möjlighet till förlängning efter sommaren. Arbetet kan omfatta flera olika verksamheter inom slutenvården och öppenvården.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Är du studerande eller nyutexaminerad fysioterapeut och siktar på att ha din legitimation klar före sommaren är du också välkommen med din ansökan. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Fysioterapeut/Sjukgymnast
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning sker löpande
Antal platser
4
Publicerad
2021-03-15
Ansök senast
2021-04-18
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Anki Linder
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-734982
  E-post: Anki Linder
 • Lena Nygren-Bonnier
  Fysioterapeut
  Telefon: 0455-73 50 04
  E-post: Lena Nygren-Bonnier

Ansökan

Referensnummer: A1014088
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?