Psykolog i våra neuroteam, rehabiliteringskliniken

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Rehabiliteringskliniken är en del av nära vård och bedriver verksamhet på Blekingesjukhusets båda orter. Kliniken organiserar Blekingesjukhusets rehabilitering inom slutenvård inklusive strokeenhet samt öppenvårdsverksamhet med specialist-, smärt- och cancerrehabilitering. Hos oss jobbar 240 medarbetare inom olika professioner med att ge länets invånare tillgång till specialiserad rehabilitering inom både sluten- och öppenvård. Neuroteamet på specialistrehab söker dig som är neuropsykolog. Specialistrehab är rehabiliteringsklinikens teambaserade öppenvård. Du är en självklar del i teamet och dina kunskaper hjälper oss att få en tydligare bild av patientens funktionsförmåga.

Arbetsbeskrivning

Vad är det som är så intressant med att arbeta med rehabiliering? Patientgrupperna inom stroke, hjärnskadediagnoserna är ett intressant ämnesområde. Att arbeta i rehabiliterande team är helt klart en styrka. Vi är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, neuropsykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och undersköterska, med stöd av medicinsk sekreterare. Teamarbetet gör att vi ser patienten i sin helhet. Vi delar erfarenheter med varandra och har kontinuerlig kontakt med patient och anhöriga. Det är givande att få följa patienten under rehabiliteringen hos oss. Neuropsykologens arbete i teamet innebär utredningar och återkoppling till patient, anhöriga och teamet. Visst behandlingsarbete ingår, men tyngdpunkten ligger på neuropsykologiskt utredningsarbete. Neuroteam finns både i Karlshamn och i Karlskrona och du kommer att arbeta i båda teamen. Tjänsten kommer att vara placerad i Karlshamn eller Karlskrona, beroende på din bostadsort. Du kommer åka på arbetstid för att möta patienten på plats, i Karlshamn eller i Karlskrona.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog gärna utbildad neuropsykolog. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav. Erfarenhet av neuropsykologiska utredningar av vuxna ser vi som en värdefull erfarenhet. Vi ser gärna att du uppskattar och ser fördelarna med arbeta i team, är flexibel och har intresse för patientgruppen och rehabilitering. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Neuropsykolog
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Rehabiliteringskliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde hösten 2019 enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Antal platser
1
Publicerad
2019-05-28
Ansök senast
2019-07-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Marie Kantermo (sem v 26-29)
  Avdelningschef specialistrehab
  Telefon: 0455-73 49 79
  E-post: Marie Kantermo (sem v 26-29)
 • Stina Jönsson
  Teamsamordnare, neuroteamet Karlskrona
  Telefon: 0455-73 49 89
  E-post: Stina Jönsson
 • Anna Ohlsson
  Teamsamordnare, neuroteamet Karlshamn
  Telefon: 0454-73 20 54
  E-post: Anna Ohlsson
 • Psykologförbundet, centralt
  www.psykologforbundet.se
  Telefon: 08-567 06 400

Ansökan

Referensnummer: A878528
Ansök

Övrig information

Vi går nu in i semesterperioden, vilket gör att det kan vara svårt att få kontakt med oss under visa perioder. Avdelningschef Marie Kantermo har semester vecka 26-29, men svarar gärna på dina frågor före och efter den perioden! Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.