Distriktssköterska eller Sjuksköterska för semestervikariat till Lyckeby vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso-och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Lyckeby vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har 12 000 listade patienter i olika åldrar. Vi är 45 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en semestervikarierande distriktssköterska eller sjuksköterska till Lyckeby vårdcentral sommaren 2019. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter men främst kommer du att få arbeta med mottagningsarbete, medicinska bedömningar, omläggningar och triagering samt telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat. Flexibilitet samt god samarbets- och initiativförmåga är egenskaper som behövs för att trivas i rollen - stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Distriktssköterska
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Semestervikariat: 190610 - 190816
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Tidsbegränsad till
2019-08-16
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2018-12-15
Ansök senast
2019-02-03
Läs mer
https://www.1177.se/Hitta-vard/Blekinge/Kontakt/Lyckeby-vardcentral-lyckeby//?hvq=v%C3%A5rdcentral

Upplysningar

  • Kerstin Lanér
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735522

Ansökan

Referensnummer: A834780
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.