Sjuksköterska till Kirurgklinikens Onkologiska dagvård, Region Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Onkologiska dagvården består av en arbetsgrupp av sju sjuksköterskor, en undersköterska samt läkare och medicinska sekreterare. Som sjuksköterska ansvarar du för patienten genom hela deras onkologiska cytostatika-behandling. Du planerar själv hur du lägger upp din dag och är patientansvarig sjuksköterska för dina egna patienter. Vi arbetar personcentrerat och har en hel del kontakt med hemsjukvård och palliativa teamet. Du ansvar också för läkarmottagningen vissa dagar och där informeras nya patienter om den kommande behandlingen och uppstarten. Vi hanterar dagligen centrala infarter som Piccline och port a cath då de flesta av våra patienter har en sådan. Du deltar även på multidisciplinära konferenser. Viss administration ingår i arbetet som bokningar och kvalitetsregister, samt telefonrådgivning som är en del av det dagliga arbetet. Egna ansvarsområden kommer att utarbetas i samarbete. Vi arbetar i team med ett positivt arbetsklimat som präglas av kompetens, engagemang och gemenskap, men du kommer även att ha mycket självständigt arbete med stort egen ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för arbete med människor. Du har ett starkt kvalitetstänk i ditt sätt att arbeta och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har god social kompetens, lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta serviceinriktat. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt. Att alltid möta patienter och kolleger med ett gott bemötande ser du som självklart. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom onkologiskt/palliativt arbete, kunskap om cytostatika är ett plus. Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya system. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kirurgikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse, löpande intervjuer och urval kan komma att tillämpas.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell och differentierad lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-07-08
Ansök senast
2021-08-08
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lola Svensson
  Avdelningschef
  Telefon: 0728-804430
  E-post: Lola Svensson
 • Marie Santonsson
  Specialistsjuksköterska onkologi
  Telefon: 0455-73 73 94
  E-post: Marie Santonsson
 • Monica Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 24 06
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A1044253
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?