Sjuksköterskor till Akutmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Akutmottagningen i Karlskrona har en dygnet-runt-verksamhet för akut sjuka och skadade patienter. Vi har omkring 35 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, infektion, ögon, öron, gyn samt barn. På grund av vakanser men även ett utökat uppdrag söker vi nu sjuksköterskor till akutmottagningen.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling. Som sjuksköterska på akutmottagningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Du bedömer, vårdar och behandlar patienterna under deras vistelse på akutmottagningen, allt ifrån svårt sjuka patienter, olyckor, till att assistera läkare vid mindre ingrepp. Du ingår i ett team tillsammans med läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, kanslister och vårdassistenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Har du erfarenhet från akutsjukvård eller vidareutbildning inom akut, IVA, narkos eller distrikt ses detta som meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika akuta situationer. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som gillar att arbeta i team. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Akutkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.
Schema
Rotationstjänstgöring
Antal platser
3
Publicerad
2021-05-21
Ansök senast
2021-09-30
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Anna Fridolfsson
  Avdelningschef Akutmottagningen Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 34
  E-post: Anna Fridolfsson
 • Martin Sevestedt
  Avdelningschef Akutmottagningen Karlskrona
  Telefon: 0455-73 53 58
  E-post: Martin Sevestedt
 • Elda Cernac
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00 (via växeln)
  E-post: Elda Cernac
 • Josefine Ramberg
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 10 00 (via växel)
  E-post: Josefine Ramberg

Ansökan

Referensnummer: A1032716
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?