ST-läkare till Samaritens vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Samaritens vårdcentral har cirka 16 000 listade patienter och ingår i Hälsovalet. Samariten har specialistmottagningar med distriktssköterskor och sjuksköterskor för BHV, diabetes, astma, KOL, sårvård och inkontinens. Vi har sjuksköterskor med en bred kompetens inom både primärvård och akutsjukvård som ingår i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning

Hos oss erbjuds du: • En arbetsplats som har bestämt sig för att bli oberoende av hyrpersonal. • Region Blekinge erbjuder en fast anställning med en konkurrenskraftig grundlön och fortsatt god löneutveckling. • Tillsammans med chefen och kollegor planerar du arbetstider och tidboken utifrån verksamhetens behov. • Du får arbeta brett med patienter i alla åldrar och livssituationer. • Integrerat på vårdcentralen finns vår utbildningsenhet för läkare, här finns handledare nära till hands för dig som ST-läkare. • Möjligheter att bedriva forskning och utvecklingsarbete. • Intressanta utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med ambitionen att bli specialistläkare inom allmänmedicin. Vi erbjuder dig utbildning och handledning på vårdenheten. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvården och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag för att möta framtidens patienter i nära vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
ST-läkare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Samaritens vårdcentral
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval kan komma att tillämpas.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-12-26
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Eva Åsheden
    Avdelningschef
    Telefon: 0454-73 34 06
    E-post: Eva Åsheden
  • Blekinge läkarförening
    Telefon: 0455-73 10 69

Ansökan

Referensnummer: A1068880
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?