Sjuksköterska till Kirurgmottagningen i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare. Se mer av oss på Instagram! #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett lärorikt och omväxlande arbete som sjuksköterska inom kirurgi och endoskopi där din insats blir en viktig del i vårdprocessen. Du assisterar på läkarmottagning, endoskopimottagning och har telefonrådgivning. Den administrativa delen av arbetet innehåller arbete med bokningar, remisser och väntelistor. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar. Hos oss får du möjlighet att vara del av en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang och gemenskap. Arbetsuppgifterna innebär mycket teamarbete, men även självständigt arbete och stort egenansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi ser gärna att du i din yrkesroll har: • Ett starkt kvalitetstänk i ditt arbetssätt • Lätt för att arbeta i team, men trivs även med att arbeta självständigt • En god social kompetens och möter alltid patienter och kollegor med ett gott bemötande och empati • Ansvarstagande • Har förmåga att planera, organisera och prioritera då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet. • Är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Kirurgikliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, ber vi dig inkomma med ansökan så snart som möjligt.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-05-18
Ansök senast
2021-06-13
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

 • Annika Nilsson
  Avdelningschef
  Telefon: 0455-73 45 16
  E-post: Annika Nilsson
 • Monica Olsson
  Vårdförbundet
  Telefon: 0454-73 24 06
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Referensnummer: A1030480
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?