Medicinsk sekreterare till Sölvesborgs vårdcentral

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Sölvesborgs vårdcentral ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi 35 medarbetare i olika professioner som arbetar nära tillsammans. Hos oss finns ca 9000 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Vi ligger i nära anslutning till buss och tåg så det finns bra pendlingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är varierande och innefattar bland annat vårddokumentation, utskrifter av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även posthantering och telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare. Receptionsarbete ingår i tjänsten. Hos oss får du jobba med vana kollegor och självständiga arbetsuppgifter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare alternativt är under utbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och gärna i engelska. Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och erfarenhet av vårdsystemet System Cross är meriterande. Det är positivt om du trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på social kompetens. Din samarbetsförmåga är mycket viktig för verksamheten och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsuppgifterna. Urval bland sökande sker löpande.

Fakta om tjänsten

Kommun
Sölvesborg
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Antal platser
1
Publicerad
2021-11-12
Ansök senast
2021-12-05
Läs mer
https://www.1177.se/Blekinge/hitta-vard/kontaktkort/Solvesborgs-vardcentral/

Upplysningar

 • Sara Fälth
  Avdelningschef
  Telefon: 0456-73 11 50
  E-post: Sara Fälth
 • Anette Linnet
  Repr. Vision
  E-post: Anette Linnet

Ansökan

Referensnummer: A1068738
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?