Legitimerad sjuksköterska till Ögonoperation

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Ögonkliniken är en del av Blekingesjukhuset och verksamhet finns både i Karlskrona och i Karlshamn. Vi arbetar för invånarna i Blekinge och vårt mål är att tillgodose deras behov av ögonsjukvård med god kvalitet och tillgänglighet. Vi söker nu en sjuksköterska med intresse för ögonkirurgi med placering på Ögonoperation i Karlskrona. Tjänsten kommer så småningom innebära ett sektionsledarskap för verksamheten på Ögonoperation.

Arbetsbeskrivning

Vi är ett team som arbetar i en verksamhet med hög medicinsk kompetens och utveckling. Verksamheten består av en operationsenhet med inriktning kataraktkirurgi, glaukomkirurgi och skelningskirurgi. Vi har också 2 specialistmottagningar, en i Karlskrona och en i Karlshamn, injektionsbehandling för patienter med förändring i gula fläcken, och en Syncentral. Du kommer att arbeta på vår operationsenhet i Karlskrona och är den som kommer, förutom att assistera vid ögonoperationer, också ha ansvaret för instrumentvård, beställning av allt op-material, engångsmaterial, linser, läkemedel och instrument. I dina arbetsuppgifter ingår också fakturahantering för ögonoperation. Du kommer att nära samarbete med ögonsjuksköterskor och ögonläkare. Du kommer också ha samarbete med öronoperations personal då ögonoperation delar lokaler med öronklinikens operationsverksamhet. Vår målsättning är att varje medarbetare ska ha intressanta, varierande och stimulerande arbetsuppgifter inom kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för ögonsjukvård och operation. Du är van att arbeta självständigt. Erfarenhet av arbete i steril miljö och ögonsjukvård är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika situationer. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha förmåga att bidra till teamkänsla. Vi kommer att lägga stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Ögonkliniken
Omfattning
Heltid
Antal platser
1
Publicerad
2021-04-29
Ansök senast
2021-05-24
Läs mer
https://regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ulrika Sjöberg
    Avdelningschef
    Telefon: 0455-735178
  • Cecilia Turner
    Ortoptist / Vårdförbundet
    Telefon: 0454-73 25 88

Ansökan

Referensnummer: A1026717
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?