Operationssjuksköterska till Thoraxcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Thoraxcentrum ger Blekinge och Kronobergs invånare tillgång till högspecialiserad hjärtkirurgisk- och lungkirurgisk sjukvård. Thoraxcentrum har ca 200 medarbetare och är en multidisciplinär klinik, med vårdavdelningar, mottagningsverksamhet, operationsverksamhet, intensivvårdsavdelning och röntgenavdelning. Allt inom den egna kliniken. Utöver hjärt- och lungkirurgin bedrivs även högspecialiserad och specialiserad vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, kardiologi/PCI och TAVI.

Arbetsbeskrivning

Som operationssjuksköterska arbetar du tillsammans med anestesisjuksköterska, operatörer, anestesiolog samt perfusionist i ett team. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete. Du får arbeta i ett glatt gäng, där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. När du börjar hos oss får du individuell inskolning med erfarna kollegor som stöd och kontinuerlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du ska ha svensk sjuksköterskelegitimation och vara specialistutbildad inom operationssjukvård. Erfarenhet av operationssjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbete i team.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Operationssjuksköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Löpande urval och tillsättning.
Antal platser
1
Publicerad
2019-12-19
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Ann-Kristin Olsson
    Avdelningschef Thoraxoperation
    Telefon: 0455-73 50 95
  • Marie Månsson
    Vårdförbundet
    Telefon: Nås via växeln 0455-73 10 00

Ansökan

Referensnummer: A923585
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.