Tandsköterska Folktandvården Lyckeby

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Region Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vid folktandvården Lyckeby arbetar vi med hälsofrämjande, sjukdomsbehandlande och rehabiliterande tandvård för alla åldrar. Arbetsgruppen är idag 25 personer, tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med assistans och sterilarbete samt tillhörande administrativa uppgifter. Eventuellt också möjlighet att arbeta med profylax och inskolning för barn och ungdomspatienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - har tandsköterskeexamen - är positiv och öppen och har lätt att samarbeta - kan ta eget ansvar och egna initiativ - vill utveckla dig inom ditt yrke Erfarenhet av arbete med patient/kundkontakter är positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Vi erbjuder Dig - ett glatt och kamratligt arbetsgäng - handledning med erfarenhetsöverföring - bra utvecklingsmöjligheter - en modern och välfungerande klinik - friskvårdsbidrag

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
2019-05-02 eller enligt överenskommelse. Vi kommer att behandla inkomna ansökningar löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-27
Ansök senast
2019-03-18
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer: A854592
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.