Sjuksöterska till Medicinavdelning 45/MOA

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Avdelning 45/Moa söker sjuksköterskor till vår avdelning pga. pensionsavgångar. Avdelning 45/MOA består av 2 delar á 12 vårdplatser vardera. En medicinsk observationsavdelning, MOA med ett högt tempo och ett brett spekra av diagnoser. Samt vårdavdelning 45, bestående av specialiteterna är hematologi samt gastroenterologi som avdelningen har ett länsövergripande ansvar för. Du kommer att så småningom få arbeta växelvis mellan avdelning 45 och MOA, vilket ger en bred kompetens inom den medicinska specialiteten. Vi är även en LUVA enhet där vi tar emot studerande från BTH sjuksköterskeprogram.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik vård. En avdelning där du har stor möjlighet att utveckla dina kompetenser.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är flexibel då du kommer att rotera mellan avdelning 45 och MOA. Du har förmåga att arbeta självständigt men även i team. Du bidrar till ett gott arbetsklimat på avdelningen och delar med dig av dina kunskaper till kollegor och studenter. Är du ny examinerad kommer du att erbjudas att delta i Regionens introduktionsprogram för nya sjuksköterskor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Specialiserad vård Medicinkliniken
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.
Antal platser
2
Publicerad
2020-10-01
Ansök senast
2020-10-31
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 74 55
 • Henrietta Vallin
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-73 47 51
 • Rickard Sjögren
  Vårdförbundet
  Telefon: 0455-734751

Ansökan

Referensnummer: A977464
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?