Administrativ assistent/chefsstöd till BUP Blekinge

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda och behandla medelsvår till allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona. Mellanvård utgår från Karlshamn och Karlskrona. Barn- och ungdomspsykiatrin inrättar nu en helt ny administrativ tjänst med placering efter överenskommelse i Karlshamn eller Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som administrativ assistent innebär att du kommer vara verksamhetsledningen behjälplig med administrativa uppgifter såsom hantering av PM och vara ansvarig för administration kring olika möten såsom att skicka kallelse, skriva dagordningar, minnesanteckningar och protokoll. Vidare kommer du att vara ansvarig för verksamhetens diarieföring samt ta fram material som underlag vid utformning av rapportmaterial och presentation av olika slag, viss verksamhetsuppföljning samt sköta administrationen kring nyanställd personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullföljd 3-årig gymnasieutbildning och har dokumenterad erfarenhet av kvalificerat, självständigt administrativt arbete. Kunskaper i Officepaket är ett krav och du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Högskoleutbildning som arbetsgivaren anser relevant är meriterande. Tjänsten kräver förmåga att planera och strukturera arbetet samt att kunna arbeta självständigt. Som person är du serviceinriktad, noggrann och kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Du kan planera och prioritera arbetsuppgifter efter verksamhetens behov och har en problemlösande attityd. Arbetet kräver att du har ett konfidentiellt förhållningssätt och en hög integritet samt stor lyhördhet. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta gentemot chefer och ledningsgrupper. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Administration, ekonomi, juridik
Yrkeskategori
Administrativ assistent
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård Barn- och ungdomspsykiatri
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Individuell lönesättning tillämpas
Antal platser
1
Publicerad
2019-02-01
Ansök senast
2019-02-17
Läs mer
http://regionblekinge.se

Upplysningar

 • Lars Persson
  Avdelningschef Mott. Karlshamn
  Telefon: 0454-73 28 87
 • Stellan Palmgren
  Avdelningschef Kastanjevillan
  Telefon: 0455 - 73 58 48
 • Katarina Granroth
  Avdelningschef, BUP mott. Karlskrona & Ronneby
  Telefon: 0734-47 16 62
 • Anna Hansson
  Vision
  Telefon: 0454- 73 29 00

Ansökan

Referensnummer: A848132
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.