Semestervikariat Skötare, Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

Arbetsbeskrivning

Till sommaren 2020 söker Psykiatrin vikarierande skötare. Vikariatsperioden är varierande men kan sträcka sig över två månader därutöver introduktion efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Skötare
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Hälso - och sjukvård Nära vård
Omfattning
Heltid
Antal platser
30
Publicerad
2019-12-16
Ansök senast
2020-03-31
Läs mer
http://www.regionblekinge.se

Upplysningar

  • Bodil Gustafsson
    HR-konsult
    Telefon: 0455-73 61 17
    E-post: Bodil Gustafsson
  • Kommunal
    Telefon: 0455-73 66 67

Ansökan

Referensnummer: A922173
Ansök

Övrig information

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig . När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.