Tandsköterska Folktandvården Karlshamn

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn. Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar. Vid Folktandvården Karlshamn arbetar 9 tandläkare, 6 tandhygienister och 15 tandsköterskor och 1 receptionist. Vi arbetar även med lustgas- och KBF-protetikbehandlingar.

Arbetsbeskrivning

Hos oss finns möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår alla förekommande tandsköterskeuppgifter såsom assistans av tandläkare inom både barn- och vuxentandvård, sterilarbete samt receptionsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska; nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet inom yrket. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel samt att du har en känsla för service. Vi erbjuder Dig: - Förmånlig veckoarbetstid - Ett glatt och kamratligt arbetsgäng - Introduktionsprogram - Bra handlednings- och utvecklingsmöjligheter - Egna utbildningsmedel - Modern klinik - Massage och Friskvårdsbidrag Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom den här introduktionen får du en god inblick i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlshamn
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Tandsköterska
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge Folktandvården
Omfattning
Heltid
Tillträde
Provanställning kan blir aktuell.
Lön
Månadslön
Antal platser
1
Publicerad
2019-09-06
Ansök senast
2019-09-30
Läs mer
https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Jan Bläckberg
  Avdelningschef
  Telefon: 0454-73 2705 , 0454-73 2708
  E-post: Jan Bläckberg
 • Inger Olsson
  Administrativ samordnare
  Telefon: 0454-73 2705, 0454-73 2728
  E-post: Inger Olsson
 • Sandra Heinesson
  Vision
  Telefon: 0454-73 2705
  E-post: Sandra Heinesson

Ansökan

Referensnummer: A900401
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.