it-tekniker till IT-service i Karlskrona

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tioårsperiod kommer vi modernisera sjukhuset genom att bland annat att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Informationsteknik söker nu en ny medarbetare som vill vara en del av Region Blekinges digitala utvecklingsresa. Som it-tekniker arbetar du inom Regionservice, en förvaltning med ungefär 550 medarbetare som har uppdrag att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla Region Blekinges verksamheter. Regionservice består av olika basenheter med ansvar för fastigheter, it, måltid, logistik, fastighetsdrift och lokalvård. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, HR, lön samt verksamhetsutveckling. Tjänsten tillhör avdelningen IT-service inom basenheten Informationsteknik. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt PM3.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina kollegor är du drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv support vid varje kontakt med Servicedesk. En vanlig dag för dig handlar främst om att ta emot och lösa ärenden via telefon. Du ansvarar för att lösa så mycket som möjligt i telefon och att de ärenden som inte löses direkt i telefonen skickas vidare till andra it-tekniker som kan göra en djupare felsökning. Det kan även förekomma hantering av ärende via mail eller webbanmälan. Rollen är bred och du jobbar tillsammans med andra kompetenser både inom it och andra verksamheter. Region Blekinge står inför en spännande resa mot ökad digitalisering och du kommer att vara en viktig kugge i detta arbete. Tjänsten är placerad i Karlskrona, men resor kan förekomma i hela länet. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenheter inom ITIL processer.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten som it-tekniker ska du ha en eftergymnasial utbildning inom teknik/it eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som är driven, självgående och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du bör ha minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom yrket, du ska ha god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Som it-tekniker bör du vara serviceorienterad och trivas med att stötta både medarbetare och kunder. Vårt koncernspråk är svenska och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Resor kan förekomma i hela länet, därför är B-körkort ett krav för att vara kvalificerad för tjänsten. Specifika tekniska kvalifikationer: - Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem och nätverk - Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt - Kunskaper om ärendehanteringssystem. Du bör ha vana av ärendeverktyget Service Manager, Microsoft Active Directory och Exchange Meriterande kvalifikationer: - Configuration Manager - Klientplattformar - Office Program Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Data/IT
Yrkeskategori
Helpdesktekniker/Supporttekniker
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under hela rekryteringsprocessen.
Lön
Region Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
Antal platser
2
Publicerad
2021-11-02
Ansök senast
2021-11-28
Läs mer
https://regionblekinge.se/om-region-blekinge.html

Upplysningar

  • Birgitta Folkesson
    Avdelningschef IT-service
    Telefon: 0734-471860
  • Niklas Sjösten
    Vision

Ansökan

Referensnummer: A1066166
Ansök

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Hjälpte informationen på sidan dig?